Kemtvätt Stockholm – För dina finaste plagg

Vill du kunna lämna in smutstvätt och få den återlämnad inom 48 timmar? Då är Eriksbergstvätten rätt företag för dig! Vårt fullserviceföretag för kemtvätt i Stockholm tar väl hand om din tvätt och givetvis ingår det både tvättning och strykning.

Du kan enkelt boka upphämtning av tvätten med hjälp av din mobil. Sedan hämtar vi fraktfritt upp tvätten inom Stockholms län och ser till att tvätta den på ett miljövänligt sätt i våra fräscha och moderna lokaler.

Kemtvätt Stockholm

Kemtvätta dina kläder på ett miljövänligt sätt

Aldrig har det varit så trendigt att investera i hållbara klädesplagg och ta väl hand om dem. Kläder av hög kvalitet som du vårdar på rätt sätt kan användas i många år. Det är ett miljövänligt och tidlöst sätt att uttrycka din stil och personlighet på.

Kemtvätt i Stockholm vårdar dina kläder efter bästa förmåga. Alla fläckar tas varsamt bort och kläderna blir rena och fräscha. Efter en kemtvätt bibehåller kläder av fina och ömtåliga material både sin färg och form. De slits nämligen inte på samma sätt som i en vanlig tvättmaskin.

För att kunna driva ett klimatsmart tvätteri används skonsamma tvättmedel. Dessutom minimerar vi vår el- och vattenförbrukning. Inte nog med det, i och med mer grön teknik kan man få skattelättnader genom att lämna in sina kläder på kemtvätt i Stockholm, läs mer på SVT Nyheter här.

Tvätta känsliga textilier

Tvätta plagg i känsliga material kan bli lätt förstörda eller krympa i din vanliga tvättmaskin. Därför är det bäst att lämna in dina kläder av mer känslig textil till en kemtvätt i Stockholm. Nedan är några av de mer känsliga textilierna att hålla koll på.

  • Kashmir
  • Ull
  • Silke
  • Päls
  • Mocka
  • Läder

Du känner lätt igen de kläder som behöver kemtvättas genom att kika på klädesplaggets tvättlapp. De plaggen har en cirkel med ett A, P, F eller W i. De olika bokstäverna talar om för vårt tvätteri hur plaggen ska tvättas på bästa sätt. Vill du ha fler tips på hur du får dina kläder att hålla säsong efter säsong kan du läsa Metro Modes guide här.