Jobbar ni i Avesta?

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Uncategorized

Har ni en butik, restaurang eller café i Avesta ? Önskar ni att era kunder ska upptäcka vilka som arbetar i butiken, restaurangen eller caféet? I så fall är profilkläder med tryck med ert företags logo och slogan ett måste. Om personalen bär profilkläder med ert tryck på, så underlättar det för kunderna att veta vem de ska vända sig till om de vill påkalla er uppmärksamhet.

Viktigt med profilkläder

Att skaffa snygga profilkläder till personalen som jobbar i företaget är en bra reklam, bara i sig. Tänk dig då hur snyggt det blir när personalen bär profilkläder med ert företags logo. När personalen bär samma profilkläder gör det en hel del både för hur andra ser på personalen men även för personalen själv så påverkar det dem som bär gemensamma profilkläder. Man blir mer en i gruppen om alla bär samma profilkläder.

Har ni ett hantverkarföretag i Avesta? Om hantverkarna bär ert företags logo på jackor, arbetsbyxor, hjälmar, t-shirts och andra profilkläder som de bär så ser kunderna vilket företaget är och identifierar hantverkarna med företaget. De blir levande reklampelare så att andra både kunder och andra upptäcker ert företag. Dessutom bör ju alla företagsbilar ha dekaler med företagets logo och slogan, så att alla ser blir medvetna om företaget.

Bra att synas där man rör sig

Att trycka upp dekaler, t-shirts, jackor, byxor, strandflaggor, roll-ups och skärmar är andra bra sätt att göra reklam på. Det gör att ni syns om ni är på mässor, konferenser eller bara rör er på stan. Om personalen bär kläder med ert företags logo och slogan blir medvetna om företagets existens. Man kan även trycka upp logo på pennor, muggar, vattenflaskor, kuvert, väskor och annat som man antingen kan ge bort eller som personalen kan ha.