You are currently viewing Ska ni ha fest eller?

Ska ni ha fest eller?

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Uncategorized

Att ställa till fest är en viktig del av livet. Vardagen kan uthärdas om vi får ställa till med fest då och då. Precis som dygnet har sina olika skeende och året har sin växling så behöver vi ombyte av vardagen. Skulle man har fest varje dag, kanske inte festen skulle uppskattas. Vardagen har sin charm, så länge som man kan variera den med helg och fester då och då.
Sommaren är en årstid som det är lätt att ställa till med fest. Kanske man vill fira att vi har sommar överhuvudtaget? Och måste man ha en orsak till att ställa till med fest?

Födelsedagsfest

Det vanligaste är ju att ställa till med fest för den som fyller år, och vem vill inte fira att man fyller år. Särskilt barnen är ju så glada och förväntansfulla över att de får en egen fest, bjuda hem sina kompisar och fira sin egen födelsedag. Och presenterna; det är ju ändå det viktigaste för barn. När man sedan växer upp så är kanske inte kalaset det allra viktigaste, utan att få tid att umgås med sina vänner. Av sina föräldrar vill man fortfarande få sina presenter, men av kompisarna är inte just presenterna det viktigaste.

Jubileumsfest

Att fira att man har förlovat sig, att man gifter sig, har fyllt en aktningsvärd ålder eller har arbetat på samma ställe i jämna år eller firar något annat jubileum är också populärt. Eller så firar man sin skilsmässa. Har man haft många vänner som gifta, så blir det många som inte vet “vems sida” de ska stå på. Är man vänner fortfarande trots att man skiljer sig, så kan man ha en fest för alla ens vänner även när man skiljer sig. Då förstår alla att man ska skilja sig men att man fortfarande är vänner. Det kan göra allting lättare för alla att förstå att man kan fortsätta umgås på precis samma sätt som förut men som vänner.

Inflyttningsfest

Har du flyttat in i ett nytt ställe? För att alla ens vänner ska hitta till den nya adressen så kan man fira att man har fått en ny bostad. Om man bjuder in sina vänner till den nya bostaden så är en inflyttningsfest ett sätt för alla vännerna att både se den nya bostaden, hitta till den nya adressen och fira tillsammans med dig att du har hittat en ny och fin bostad. Man kan fira att det är helg också. Det brukar vara en mycket bra anledning att fira. Hyr dina stolar, bord, bestick, utomshustält eller köp ditt is här: aladdinsuthyrning.se/.