You are currently viewing Utnyttja det att vi är olika!

Utnyttja det att vi är olika!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Uncategorized

Driver du eget företag, eller har du ett aktiebolag som du driver? Oavsett vilket så när man sysslar med företagande, betalar skatter och moms, tar betalt för sina tjänster och själv tar betalt för moms, så måste man hålla sig med en bokföring.

Om man inte själv är ekonom så kan det vara svårt att föra sin egen bokföring. Det är ett enda pill med att skriva in alla olika poster; fakturor ska betalas, löner likaså, moms och skatter ska betalas in i tid. För att inte prata om alla deklarationer som ska göras inför varje års slut. Att deklarera kan vara riktigt knepigt. Ju större bolag som man har, desto mer invecklat är det. Har man då dessutom egendomar som företaget äger, eller kontorsmöbler, bilar med mera, så ska värdet på dem avskrivas med en viss procent varje år.

Anlita ett bolag som är duktiga på bokföring!

Vad är bättre i så fall att lägga det på något annat bolag att göra det där som kan vara svårt? Som tur är det, så finns det människor och företag som gärna gör sådan bokföring. Det är ju tur att vi är olika som människor. Några är pedantiska och noggranna, medan andras styrka är att vara driftiga entreprenörer, ha stora visioner och att arbeta med annat.

Så varför inte utnyttja det att vi är olika? De som är mer pedantiska och ordningssamma kanske gärna tar på sig att arbeta med pedantiska och ordningssamma saker. I så fall kan du som driver eget bolag i stället fokusera på det som du gillar att göra.